Generelt om banerne.

Udendørs råder klubben over:

• 6 grusbaner på Kastetvej (bane 1-6)
  • 4 minitennis grusbaner (grus) på Kastetvej (bane 7A-7D)
  • 2 grusbaner i Hasserisparken (bane 8 og 9)
  • 1 rød kunststofbane (bane 10), 1 grøn kunststofbane (bane 11) i Hasserisparken.

Indendørs råder klubben over en hal med 1 bane på Annebergvej. Derudover bruges de to indendørsbaner i Nørresundby til holdkampe om vinteren.

Adgang til udendørs banerne (Kastetvej, Hasserisparken).

For at have lov til at bruge banerne skal du købe et udendørs medlemsskab.

Adgang til banerne kræver også at du har en adgangsbrik, som du kan bestille samtidig med at du køber dit medlemsskab.

Du kan læse mere om booking af udendørs banerne her.

Adgang til Anneberghallen.

Adgang til Anneberghallen kræver et separat medlemsskab. Du kan læse mere om brugen af Anneberghallen her.

Kastetvej

Anlæg på Kastetvej 73 i Aalborg Vestby.

Her findes 6 grusbaner (bane 1-6), 4 minitennis grusbaner (bane 7A-7D) samt stort klubhus med omklædningsfaciliteter, tv-stue, opholdsstue, bordfodbold og sofagruppe.

Tag venligst skoene af uden for så der ikke kommer grus i omklædningsrummet.

Hasserisparken

Anlæg på Under Lien 77 i Gl. Hasseris.

Her findes 2 grusbaner (bane 8 og 9), 1 rød kunststofbane (bane 10) og 1 grøn kunststofbane (bane 11) og en pavillon. Omklædning foregå i Hasserisparkens omklædningsrum ca. 100 meter fra banen.

Tag venligst skoene af uden for så der ikke kommer grus i omklædningsrummet.

Anneberghallen

Klubbens éne indendørsbane er beliggende på Annebergvej 53 bagved Sportshøjskolen.

Her findes en bane belagt med filttæppe om omklædningsrum.

Der skal benyttes indendørsko i hallen, ikke sko der har været brugt på grus.