Om booking af udendørs baner

For at booke baner udendørs skal du være medlem af Aalborg Tennisklub.

Der skal 2 medlemmer til at booke en bane, dvs. at du skal vælge en spiller at booke banen med.

Banen skal bookes af de spillere der bruger den, hvis der spilles double skal banen bookes af to af de deltagende spillere.

Hvert medlem kan booke et ubegrænset antal gange i løbet af sæsonen, men kan maksimalt have to aktive bookinger.

Grusbaner (bane 1-9) kan bookes i sommer halvåret, dvs. fra standerhejsning i slutningen af april og normalt indtil midt i oktober (præcise datoer afhænger af vejret).

Kunstofbanerne (bane 10 og 11) kan bookes hele året.

Annullering af booking

Hvis du alligevel ikke skal bruge din tid, skal bookingen selvfølgelig slettes så andre kan bruge tiden. Klik på din booking for at åbne den, fjern en af deltagerne ved at klikke på den røde skraldespand ud for navne, og bekræft at du vil slette bookingen.

Adgangsbrik

For at få adgang til banerne skal du bruge en adgangsbrik. Den bestiller du samtidig med at du melder dig ind (der betales et mindre depositum for adgangsbrikken).

Booking med medlemmer fra Aalborg Østre Tennisklub eller Nørresundby Tennisklub.

Vi har aftalt med Aalborg Østre Tennisklub (AØT) og Nørresundby Tennisklub (NTK) at man som medlem kan spille som gæst i en af de andre klubber.

Det betyder at du som medlem i Aalborg Tennisklub kan invitere et medlem fra AØT eller NTK til at spille sammen med dig på vores anlæg.

Hvis der spilles med en gæst fra NTK bruger du nummer 1000 som makker når du booker, hvis du spiller med en gæst fra AØT bruger du nummer 1002 som makker når du booker.

Booking med boldmaskine

Boldmaskinen kan frit bruges af klubbens medlemmer, og hvis du skal træne med boldmaskinen bruger du nummer 999 som makker når du booker.

Boldmaskinen må kun bruges på bane 1.

Læs mere om boldmaskinen her.

Gæstetimer

Spil med et medlem af klubben

Hvis du er medlem af Aalborg Tennisklub og gerne vil invitere en gæst til at spille med dig på vores anlæg skal du booke banen med "Udendørs Gæst" (nummer 1001)

Når du bekræfter bookingen bliver du bedt om at betale med Dankort.

En time koster 50 kr.

Man må kun spille med den samme gæst et par gange i løbet af sæsonen. Gæstetimer skal ikke bruges som erstatning for at købe et medlemsskab.

Gæstetime for ikke medlemmer.

Koster 150 kr, og bookes ved at kontakte klubbens foreningsleder.