Junior træning udendørs 2020

I Aalborg Tennisklub kan vi tilbyde træning til juniorer på alle niveauer.

Vi udbyder træning efter Play&Stay princippet, hvor nybegyndere starter ud med en bold der er nemmere at styre, og en bane der er mindre end en regulær tennisbane. Der er i alt fire niveauer; rød, orange, grøn og gul, som hver passer til et specifikt sted i juniorernes udviklingskurve, bl.a. i forhold til højde og niveau.
Det er vigtigt at gøre opmærksom på at årgang 2013 og yngre skal have en voksen med til træning, som deltager aktiv under hele træningen.

Der kan læses mere om Play & Stay konceptet her. ATK har på baggrund af Play & Stay koncepterne udviklet deres egen træningsstruktur for juniorer, som kan ses her.
For nybegyndere vil vi gerne henvise til vores JuniorIntroduktionshold, hvor der gives en basal indføring til tennisspillet.

Vores træning udbydes tirsdage & torsdage.

Der er altid træning, uanset vejret. Hvis det ikke er muligt at spille tennis på banerne, så finder vi på noget andet sjovt.

Træningen løber over 15 uger.
Der er start i uge 17, og sidste uge inden sommerferien er i uge 26. Efter sommerferien starter træningen i uge 33 og sidste træning er i uge 37.

Anlæg

Junior træning foregår på anlægget på Kastetvej.

Betaling og tilmelding.

Placering på bold type (rød/orange/grøn/gul) foretages af trænerne, og kommunikeres til spillerne inden træningstart.

Hvis du skal træne en gang om ugen vælger du selv om det skal være tirsdag eller torsdag, denne ene træning er inkluderet i dit juniormedlemskab.

Trænings hold junior 2020 - Corona versionen

For at overholde forsamlingsforbuddet og andre retningslinier trænes der i øjeblikket efter en detaljeret plan, som placerer spillerne i grupper, på bestemte baner og på bestemte tidspunkter (tirsdag eller torsdag).

Vi skifter per 26/5 til en ny plan, som snarest kommunikeres til spillerne.

Med den plan tilbyder vi trænign til alle en gang om ugen.

Hvis du er medlem, men ikke har fået information om hvornår du skal træne, skal kontakte skal du kontakt klubben.

JuniorIntroduktion

JuniorIntroduktion er for de spillere der ikke har prøvet tennis før, og som gerne vil se om det er noget. Læs mere og tilmeld dig her.

Juniorintroduktion kan købes uden at være medlem (dog skal du oprette en brugerprofil).