Junior træning udendørs 2021

I Aalborg Tennisklub kan vi tilbyde træning til juniorer på alle niveauer.

Vi udbyder træning efter Play&Stay princippet, hvor nybegyndere starter ud med en bold der er nemmere at styre, og en bane der er mindre end en regulær tennisbane. Der er i alt fire niveauer; rød, orange, grøn og gul, som hver passer til et specifikt sted i juniorernes udviklingskurve, bl.a. i forhold til højde og niveau.

Der kan læses mere om Play & Stay konceptet her. ATK har på baggrund af Play & Stay koncepterne udviklet deres egen træningsstruktur for juniorer, som kan ses her.
For nybegyndere vil vi gerne henvise til vores JuniorIntroduktionshold, hvor der gives en basal indføring til tennisspillet.

Vores træning udbydes tirsdage & torsdage.

Træningen løber over 15 uger.
Der er start i uge 16, og sidste uge inden sommerferien er uge 25. Efter sommerferien starter træningen i uge 32 og sidste træning er i uge 36.

Anlæg

Junior træning foregår på anlægget på Kastetvej.

Betaling og tilmelding

Som juniormedlem tilbydes du træning en gang ugentligt inkluderet i dit juniormedlemskab.

Hvis du vil træne to gange om ugen skal du tilmelde dig og betale her. Prisen er 795- kr.

Hvis du skal træne én gang om ugen har du mulighed for at ønske om det skal være tirsdag eller torsdag - kontakt Stine Kirk vedrørende ønsker for specifik træningsdag.

Placering på bold type (rød/orange/grøn/gul) foretages af trænerne, og kommunikeres til spillerne inden træningstart.

For at deltage i junior træningen, skal man være min. 6 år gammel.

Hvad gør vi med træningen hvis det regner?

Der er altid træning, uanset vejr. Hvis ikke det er muligt at spille på tennisbanerne, finder trænerne på noget andet sjovt.

Facebook-gruppe for juniorer og forældre

Trænerne i ATK kommunikerer bl.a. via klubbens junior-Facebook gruppe angående arrangementer og andet vigtig information i forbindelse med træning. Er du selv juniorspiller eller forældre til en juniorspiller, kan du blive medlem af gruppen her:

Træningssplanen for udendørssæsonen 2021

Junior-træningstimerrne kommer til at fordele sig, som det fremgår af nedenstående skema:

TIRSDAG - KASTETVEJ 73
16-17 Træning for orange bold Junior introduktion
17-18 Træning for grøn bold Træning for rød bold
18-19
Træning for gul bold
19-20

TORSDAG - KASTETVEJ 73
16-17 Træning for orange bold     Junior introduktion
17-18 Træning for grøn bold Træning for gul bold Træning for rød bold
18-19
Træning for gul bold
19-20

Oventående trænignsplan udtrykker de forventede træningstider. Disse kan ændre sig hvis antallet af spillere varierer i forhold til det forventede.

Pt. er der ikke sat nogle spillere på hold. Dette gøres i løbet af april og I vil modtage information herom. Hvis du efter april ikke har fået information om træning, og du er medlem, så kontakt Stine Kirk.

JuniorIntroduktion

JuniorIntroduktion er for de spillere der ikke har prøvet tennis før, og som gerne vil se om det er noget. Læs mere og tilmeld dig her.

Juniorintroduktion kan købes uden at være medlem (dog skal du oprette en brugerprofil).