Junior træning udendørs 2019

I Aalborg Tennisklub kan vi til udendørssæsonen 2019 tilbyde hold til juniorer på alle niveauer.

Vi udbyder træning efter Play&Stay princippet, hvor nybegyndere starter ud med en bold der er nemmere at styre, og en bane der er mindre end en regulær tennisbane. Der er i alt fire niveauer; rød, orange, grøn og gul, som hver passer til et specifikt sted i juniorernes udviklingskurve, bl.a. i forhold til højde og niveau.
Det er vigtigt at gøre opmærksom på at årgang 2013 og yngre skal have en voksen med til træning, som deltager aktiv under hele træningen.

Der kan læses mere om Play & Stay konceptet her. ATK har på baggrund af Play & Stay koncepterne udviklet deres egen træningsstruktur for juniorer, som kan ses her.
For nybegyndere vil vi gerne henvise til vores JuniorIntroduktionshold, hvor der gives en basal indføring til tennisspillet.

Vores træning udbydes tirsdage & torsdage.

Nu også med gratis drop-in. Hver fredag (med undtagelse af skolernes ferie og helligdage) er der drop-in session fra grøn og gul bold spillere - her er der fokus på point- og kampspil. Tilbuddet er gratis. Grøn spiller fra 17.00 - 18.30, og gul spiller fra 18.30 - 20.00.

Der er altid træning, uanset vejret. Hvis det ikke er muligt at spille tennis på banerne, så finder vi på noget andet sjovt.

Træningsholdene starter op i uge 17, og slutter i uge 37. Der er ikke træning på helligdage og i skoleferier.

Anlæg

Junior træning foregår på anlægget på Kastetvej.

Betaling og tilmelding.

Når du køber dit 2019 medlemskab her, vælger du om du vil træne en eller to gange om ugen.

Placering på bold type (rød/orange/grøn/gul) foretages af trænerne, og kommunikeres til spillerne inden træningstart.

Hvis du skal træne en gang om ugen vælger du selv om det skal være tirsdag eller torsdag, denne ene træning er inkluderet i dit juniormedlemskab.

Hvis du senere finder ud af at du vil træne flere gange om ugen, aftaler du det med din træner, og så sender vi en opkrævning ud.

Trænings hold junior 2019

Yderlig opdeling i niveau foretages efterfølgende på de enkelte træningshold.
Yderligere trænere tilføjes på holdene, alt efter holdstørrelse.

Rød bold 16.30-17.30

Orange bold 16.00-17.00

Grøn bold 17.00-18.30

Gul bold 18.30-20.00

Rebecca Jakobsen

Augusta Tuckute

Amra Vaizovic

Magnus Canto Witt

Jarmo van Geel

JuniorIntroduktion

JuniorIntroduktion er for de spillere der ikke har prøvet tennis før, og som gerne vil se om det er noget. Læs mere og tilmeld dig her.

Juniorintroduktion kan købes uden at være medlem (dog skal du oprette en brugerprofil).