Anneberghallen 2020/21

Indendørs tennis i hallen på Annebergvej

I sæsonen 2020/21 spilles fra og med d. 1. september 2020 til og med d. 30. april 2021.

Der kan dels købes en fast time (fx. hver mandag kl. 17-18), dels kan der købes booking ret til de timer der ikke er solgt som faste timer.

Adgang til hallen

Adgang til hallen kræver en adgangsbrik.
Det er den samme som vi bruger de udendørs anlæg, men hvis du ikke har brugt hallen før skal din brik åbnes.
Hvis du ikke har en brik skal du bestille en her.

Køb af en fast time

1. Kig i oversigten her for at finde en ledig tid.
  2. Bekræft med klubben at tiden er ledig og at du kan reservere den.
  3. Betal. Vi foretrækker at du betaler online ved at bruge det relevante "betal her" link.
    Kl. 7-17: 3.300 kr. Betal her.
    Kl. 17-23: 4.400 kr. Betal her.
    Alternativt kan beløbet overføres over Mobilepay eller til klubbens konto i Spar Nord Bank 9286 1935723376

Bookingret

Med bookingret kan du booke og spille på de tidspunkter der ikke er solgt som faste timer.

Der skal 2 medlemmer til at booke en bane, dvs. at du skal vælge en spiller at booke banen med.

Banen skal bookes af de spillere der bruger den, hvis der spilles double skal banen bookes af to af de deltagende spillere.

Alle spillerne på banen skal have købt bookingret.

Hvert medlem kan booke et ubegrænset antal gange i løbet af sæsonen, men kan kun  have en aktiv booking.

For spillere der allerede har betalt en del af en fast time

Frit spil på ledige banetimer kl. 7-17: 400 kr. pr. person. Betal her.
Frit spil på ledige banetimer kl. 7-23: 800 kr. pr. person. Betal her.

Spillere der ikke allerede har betalt en del af en fast time

Frit spil på ledige banetimer kl. 7-17: 1100 kr. pr. person. Betal her.
Frit spil på ledige banetimer kl. 7-23: 1600 kr. pr. person. Betal her.

Som ikke-ATK medlem skal du oprette en profil for at kunne købe adgang til banebooking.

Liste over medlemmer med bookingret kan ses her.

Gæstetimer.

Spil med et medlem af klubben

Hvis du har adgang til at booke ledige timer og gerne vil invitere en gæst til at spille med dig i Anneberghallen skal du booke banen med "Anneberghallen Gæst" (nummer 1003)

Når du bekræfter bookingen bliver du bedt om at betale med Dankort.

En time koster 75 kr.

Man må kun spille med den samme gæst et par gange i løbet af sæsonen. Gæstetimer skal ikke bruges som erstatning for at købe et medlemsskab.

Gæstetime for ikke medlemmer.

Koster 200 kr, og bookes ved at kontakte klubben.