Generelt om banerne.

Udendørs råder klubben over:

• 7 grusbaner på Kastetvej (bane 1-7)
  • 2 grusbaner i Hasserisparken (bane 8 og 9)
  • 1 rød kunstgrusbane (bane 10), 1 grøn kunststofbane (bane 11) i Hasserisparken.

Grusbanerne (Bane 1-9) er typisk spilleklare i slutningen af april, og lukkes ned i slutningen af oktober.

Bane 10 og 11 er åbne hele året.

Indendørs råder klubben over en hal med 1 bane på Annebergvej. Derudover bruges de to indendørsbaner i Nørresundby til holdkampe om vinteren.

Adgang til udendørs banerne (Kastetvej, Hasserisparken).

For at have lov til at bruge banerne skal du købe et udendørs medlemsskab.

Adgang til banerne kræver også at du har en adgangsbrik, som du kan bestille samtidig med at du køber dit medlemsskab.

Du kan læse mere om booking af udendørs banerne her.

Adgang til Anneberghallen.

Adgang til Anneberghallen kræver et separat medlemsskab. Du kan læse mere om brugen af Anneberghallen her.

Kastetvej

Anlæg på Kastetvej 73 i Aalborg Vestby.

Her findes 7 grusbaner (bane 1-7) og stort klubhus med omklædningsfaciliteter, tv-stue, opholdsstue, bordfodbold og sofagruppe.

Hasserisparken

Anlæg på Under Lien 77 i Gl. Hasseris.

Her findes 2 grusbaner (bane 8 og 9), 1 rød kunststofbane (bane 10) og 1 grøn kunststofbane (bane 11) og en pavillon. Omklædning foregå i Hasserisparkens omklædningsrum ca. 100 meter fra banen.

Anneberghallen

Klubbens éne indendørsbane er beliggende på Annebergvej 51 bagved Sportshøjskolen. En af Danmarks ældste haller.

Her findes en bane belagt med filttæppe og omklædningsrum.