Amra Vaizovic - Nordjysk Mester

30. juni 2016 11:08 , af Michael Østergaard Hansen

Amra Vaizovic har i weekenden tilspillet sig ikke bare 1, men 2 Nordjyske Mesterskaber.

Amra er U12 spiller, men stillede både op i U12 og den sammenslåede U14/U16 række. Hun nød stor succes i begge rækker, da alle kampe blev vundet. Der blev dermed gjort rent bord, og Amra kan kalde sig dobbelt Nordjysk Mester.

Hvis det ikke var nok, så var Amra ligeledes ude at spille VST HEAD CUP på Fyn, som er en DTF kategori 2 turnering. I denne turnering spillede hun sig hele vejen til finalen, som hun desværre tabte 6-3 6-4.
Lillesøster Ena Vaizovic var ligeledes med til Nordjysk Mesterskab, og hun vandt en sølv medalje i U10-rækken. Alle præstationerne må siges at være flotte, og der skal lyde et stort tillykke herfra!

Både Aars Avis og Nordjyske er har skrevet om de flotte sejre - læs mere her og her.
Jeg skal beklage at nogle af billederne vender forkert - der går noget galt i formateringen ved upload.