Juniorintroduktion 2023

Tilmeld dig venteliste til Juniorintroduktion 2023 her. Så skriver vi til dig når tilmeldingen åbner.

Juniorintroduktion 2022

Der starter ikke flere introduktionshold i 2022

Skriv til Stine hvis du gerne vil i gang med tennis, så finder hun et passende hold til dig.

Juniorintroduktion 2022 afvikles tirsdag og torsdag kl. 16-17 i uge 16, 17 og 18 - første gang tirsdag d. 19/4, sidste gang torsdag d. 5/5.

Tilmeld dig og betal her. Prisen er 400 kr, som inkluderer en ny ketsjer.

Hvis du efterfølgende melder dig ind i Aalborg Tennisklub får du

• prisen for juniorintroduktion fratrukket den normale pris for medlemskab
  • lov at beholde din ketsjer

Junior introduktion er en god måde at komme i gang med at spille tennis på. Her lærer du de mest basale ting i forhold til ketchergreb, forhånd og baghånd, gennem spil og lege.

Junior introduktion afholdes på minitennis baner med begynder-bolde. Det giver en bedre oplevelse og en hurtig fornemmelse for at kunne spille tennis.

Et juniorintroduktions hold er i gang i 3 uger med 2 ugentlige træninger. Herefter vil der være mulighed for at fortsætte på et af klubbens almindelige junior træningshold - placering herpå afhænger af alder og niveau.

For at deltage skal man være min. 6 år gammel.