Junior Introduktion 2019

Junior Introduktion er for de spillere der ikke har prøvet tennis før, og som gerne vil prøve spillet. Her lærer du alle de basale tennisfærdigheder, og du møder en masse ligesindede børn. Vi starter ud på en mindre bane og med bolde der er nemme at styre, så alle er sikret en god oplevelse.

Vi har meget erfarne trænere, som har trænet børn og unge i mange år, samt har mange års erfaring med begyndertræning. Vi lover at tage godt imod dig :-)

Efter introduktionsforløbet vil der altid være træningstilbud der svarer til ens niveau, alder og ambitioner.

For 300,- fås træning i 3 uger hvor der medfølger en gratis ketcher.

Ved efterfølgende køb af medlemskab fratrækkes de 300,- kr. fra den normale pris på medlemskab.

Træningen foregår 2 gange om ugen á 1 times varighed.

Der behøves ikke medlemsskab af klubben for at købe dette træningstilbud, men man skal oprette en brugerprofil for at kunne tilmelde sig (opret venligst profilen i spillerens navn, og tilføj evt. forældre kontakt information).

Det er vigtigt at gøre opmærksom på at årgang 2013 og yngre skal have en forældre med til træning.

Trænere til Junior Introduktion:

Trænere: Celine Le, Rebecca Jakobsen, Amra Vaizovic, Asija Rudan

Hold 1: Uge 17 - uge 19, tirsdag og torsdag 17.30-18.30. Tilmeld dig og betal her.

Hold 2: Uge 20 - uge 22, tirsdag og torsdag 17.30-18.30. Tilmeld dig og betal her.

Hold 3: Uge 33 - uge 35, tirsdag og torsdag 17.30-18.30. Tilmeld dig og betal her.