Træning - Senior elite udendørs

Eliteudvikling - endnu ikke opdateret for 2020.

Vi ønsker at skabe fantastiske tennisspillere, og det kræver fabelagtige trænere, gode træningsforhold og en stor indsats over en årrække. Vi kan mønstre de fabelagtige trænere samt de gode træningsforhold – kan du levere indsatsen?

Aalborg Tennisklub kan fra udendørssæsonen 2019 præsentere en satsning indenfor elite- og talentudvikling. De gode spillere har vi haft længe, og med nye trænersatsninger bestående af Jarmo Van Geel og Emil Jankowski som elitetrænere, samt Kristian Grosen og Oliver Gunvald som talenttrænere, har vi nu grundlaget for at blive endnu bedre.

Jarmo van Geel har tidligere erfaring fra belgiske og hollandske tennismiljøer. Emil Jankowski har selv været på akademi i Spanien for at dygtiggøre sig som tennisspiller.

Kristian Grosen er uddannet tenniscoach og studerer til daglig idræt. Oliver Gunvald har gennemført alle grundlæggende trænerkursus, og har mange års erfaring som både spiller og træner.

Talent- og elitetræningen vil være tilrettelagt ud fra at spillerne præsterer optimalt i holdturneringer og individuelle turneringer. Der vil foreligge en klar struktur for træningen samt en plan for hver spillers optimale udvikling.

Forpligtelser

Elitetilbuddet kræver fremmøde til træningen hver gang, med undtagelse af sygdom eller lignende. Afbud meldes til træner.

Tilbuddet kræver at man kan og vil stille op til holdkamp, både på hjemme og udebane.

Træningen koster 700 kr., ligesom vores andre træningstilbud. Klubben betaler gebyret for holdturneringsdeltagelse, kørsel v. over 100 km samt påkrævet spillerlicens (2. division kræver ikke licens pt.).

Hvis tilbuddet fravælges, kan man stadigvæk komme i betragning til 1. holdet. Det kræver udtagelse at deltage i eliteudviklingen.

Træning

Træningen er mandag fra 17.00 - 20.00. Vi vurderer løbende behov for mere træning / separate tilbud i forhold til fysisk træning m.m.

Personer som pt. ikke er medlem af klubben skal selv tage kontakt i forhold til en individuel vurdering angående eliteudvikling.

Terminer for holdkampe