Junior træning udendørs 2022

I Aalborg Tennisklub kan vi tilbyde træning til juniorer på alle niveauer.

Vi udbyder træning efter Play&Stay princippet, hvor nybegyndere starter ud med en bold der er nemmere at styre, og en bane der er mindre end en regulær tennisbane. Der er i alt fire niveauer; rød, orange, grøn og gul, som hver passer til et specifikt sted i juniorernes udviklingskurve, bl.a. i forhold til højde og niveau.

Der kan læses mere om Play & Stay konceptet her. ATK har på baggrund af Play & Stay koncepterne udviklet deres egen træningsstruktur for juniorer, som kan ses her.

Fra 2022 tilbyder vi to typer af junior træning: Bredde og Talent.

Bredde træning er for spillere, som ønsker at spille tennis 1-2 gange ugentligt. Spillerne motiveres særligt af det kammeratslige og sociale ved tennis-spillet, samt at lære at spille tennis.

Talent træning er for spillere, som ønsker at dygtiggøre sig med et større fokus på tennis og motiveres heraf. Det kræver ikke et bestemt tennis-mæssigt niveau at være talent spiller i ATK og formålet er ikke at spillerne skal ud og dyste i turneringer på landsplan.

For at være talent spiller i ATK skal man: træne 2x ugentligt (tirsdag + torsdag, individuelle undtagelser kan laves), have et højt fremmøde til træning, deltage i 30 min. off-court træning i forlængelse af tennis-træningerne med fokus på hurtighed, balance og koordination.
Denne træning tilbydes til orange, grønne og gule spillere (individuelle undtagelser kan laves).

Det vil til hver en tid være muligt at skifte mellem bredde træning og talent træning efter aftale med trænerne.

For nybegyndere henviser vi til vores JuniorIntroduktionshold, hvor der gives en basal indføring til tennisspillet.

For at deltage i junior træningen, skal man være min. 6 år gammel.

Tilmelding og betaling

Du skal vælge en af nedenstående. Placering på boldtype afgøres af træner.

Træning Pris
Bredde: Tilmeld her hvis du vil træne tirsdag og torsdag. 795 kr. udover medlemskab.
Bredde: Tilmeld her hvis du kun vil træne tirsdag. Inkluderet i medlemskab.
Bredde: Tilmeld her hvis du kun vil træne torsdag. Inkluderet i medlemskab.

Talent: Tilmeld her hvis du vil træne tirsdag og torsdag.

1195 kr. udover medlemskab.
Inkluderer 2 x 1/2 times træning af hurtighed, balance og koordination per uge.

Talent: Tilmeld her hvis du kun vil træne tirsdag.
Kræver aftale med Stine, da talent træning som udgangspunkt er to gange om ugen.

200 kr. udover medlemskab.
Inkluderer 1 x 1/2 times træning af hurtighed, balance og koordination per uge.

Talent: Tilmeld her hvis du kun vil træne torsdag.

200 kr. udover medlemskab.
Inkluderer 1 x 1/2 times træning af hurtighed, balance og koordination per uge.

Træningsplanen for udendørssæsonen 2022

Overordnet plan, der kan komme mindre ændringer.

TIRSDAG OG TORSDAG - KASTETVEJ 73
16-17 Træning for orange bold Junior introduktion
17-18 Træning for grøn bold Træning for rød bold
Træning for gul bold

Hvor er træningen?

Junior træning foregår på anlægget på Kastetvej 73.

Hvad gør vi med træningen hvis det regner?

Der er altid træning, uanset vejr. Hvis ikke det er muligt at spille på tennisbanerne, finder trænerne på noget andet sjovt.

Hvornår er der træning?

Vores træning udbydes tirsdage & torsdage.
Træningen løber over 14 uger.
Der er start i uge 16, og sidste uge inden sommerferien er uge 24.
Efter sommerferien starter træningen i uge 32 og sidste træning er i uge 36.

Facebook-gruppe for juniorer og forældre

Trænerne i ATK kommunikerer bl.a. via klubbens junior-Facebook gruppe angående arrangementer og andet vigtig information i forbindelse med træning. Er du selv juniorspiller eller forældre til en juniorspiller, kan du blive medlem af gruppen her:

JuniorIntroduktion

JuniorIntroduktion er for de spillere der ikke har prøvet tennis før, og som gerne vil se om det er noget. Læs mere og tilmeld dig her.

Juniorintroduktion kan købes uden at være medlem (dog skal du oprette en brugerprofil).